nedeľa 11. apríla 2010

Dnes ma úplne, že potešil :)))

Som zvláštna..
Nie len, že mi to bolo mnohokrát povedané, ja fakt som..
Mám zvláštny druh vzťahov- je to ako projekty.
Vidím v ľuďoch potenciál a snívam o tom, aby sa v každom ich článku (tela aj duše) naplno prejavil. Ľudia nemajú len dobré alebo zlé vlastnosti, sú proste farební. Každý ich článok je súhrou neopakovateľných špecifických vlastností, a má svoju hodnotu. Žiadne čierno- biele videnie. Navyše, väčšinou si ľudia myslia, že keď vidia bielu je naozaj bielou- a keď čiernu, je čiernou... a nakoniec zostávajú sami prekvapení.

Ale o tom som nechcela písať. Tie zvláštne vzťahy- tak nejak potrebujem, aby oni boli šťastní. Bez každodenného kontaktu, stačí mi občasný pohľad.. Nevravím, že je to dobré, ale niektorým z nich vďačím i ja za svoje stvorenie, ...a preto potrebujem aby žilo TO, čo samo dáva život; TO, čo má ten potenciál... záleží mi na tom...

Dnes ma potešil :))) Potešil silou, akou ma tešil, keď písal svoje predošlé vyznania. Má mnoho tvárí. Možno si myslí, že musí mať, alebo môžno sa radšej hrá ako by sa mal báť...
Každopádne, dnes dal zo seba to, čo už dávno nie. Teda dnes to dal zo seba verejne- to slovko "verejne" je dôležité- akoby zabil "to" predchádzajúco-prevládajúce "verejné".
Dnes je to viac ON, ako bol včera. Dnes je to opäť tá čistá, úprimná, v každom svojom článku seba milujúca, duša. Dnes ho chcem objať a dať božtek na líčko. Dnes som tuším sentimentálna :))))

To preto, že DNES ...aj ja píšem svoje vyznanie ;)
jedno z mnohých...

6 komentárov:

  1. .. swaro :)..

    (malicka)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. áno :)
    ale nabudúce sa podpíš... lebo ti vymyslia "dievča bez mena" :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. inak, nieje to k postu ale neviem, kam ti to mam napisat :) velmi dobry napad dat si na blog filmy, fakt velmi dobry :))) tusim si nejake pozriem 8)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jj tie filmy su parada :-) ale nejako sa ti posunul archiv blogu pod pravu tabulku :-) tak sup sup to zdvihnut " " :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dakujem DEE, su to filmy ktore som si pozrela a fakt stali za to... uz velakrat sa mi stalo, ze som zabudla nazov filmu, a takto to mam pekne pokope (stara dobra klasika, aj nove veci co nie su uplne gycove)
    Nech sa paci pozerat :)
    Este keby na tej fotelke bol kazdy jeden film :)))
    aj Love dik :) s tym archivom som skusala nieco urobit, ale zda sa, ze sa mu tam dole paci a odmieta sa podriadit :D

    OdpovedaťOdstrániť